OZNANILA za nedeljo KRISTUSA KRALJA, 23.11.2014

Kristus-Pantokrator-Cappella-Redemptoris-Mater-Vaticano-Foto-Centro-Aletti
Na današnjo zadnjo nedeljo v cerkvenem letu bo popoldne ob 15. uri v ljubljanski stolnici ŠKOFOVSKO POSVEČENJE našega nekdanjega provincialnega ministra p. Staneta Zoreta, ki je bil imenovan za ljubljanskega nadškofa in metropolita. Njegovo novo zahtevno službo podprimo z molitvijo.

V molitvi se tudi zahvalimo Bogu za naš katoliški RADIO OGNJIŠČE, ki bo v petek, 28. novembra obhajal svoj 20. rojstni dan. Radi ga poslušajmo in po zmožnostih tudi podpirajmo.

Jutri pričenjamo TEDEN KARITAS. Preberite si o delovanju naše župnijske Karitas v PRILOGI tiskanih oznanil. V tem tednu bo kar nekaj dogodkov:

  • V TOREK, 25. 11. 2014, bomo v prostorih Karitas od 10. do 12. ure dopoldne in od 15. do 18. ure popoldne zbirali otroška oblačila, obutev, igrače in posteljnino.
  • V SREDO, 26. 11. 2014, bo romanje prostovoljcev Karitas na Slomškovo Ponikvo in nato v Celje, kjer bo ob 16. uri javna generalka pred večernim 24. dobrodelnim koncertom Klic dobrote.
  • V SOBOTO, 29. 11. 2014, bomo od 9. do 12. ure dopoldne izdelovali adventne venčke v Lenartovem domu. Naslednji dan bodo ponujeni faranom, darovi pa namenjeni Župnijski karitas.
  • V NEDELJO, 30. 11. 2014, bomo sodelavke Karitas oblikovale sv. mašo ob 8.30. Na stojnici pred cerkvijo bo skupina »Ročna dela« ponujala svoje izdelke, tudi adventne venčke. Razstava izdelanih adventnih vencev in drugih ročnih del naše skupine Ročna dela, bo v dvorani Lenartovega doma odprta preko cele prihodnje nedelje.
  • Sodelavci župnijske Karitas bodo prihodnjo nedeljo sodelovali tudi pri maši ob 8.30. Vsa nabirka prihodnje nedelje je namenjena za potrebe Karitas.

SV. MIKLAVŽ že zbira v župnijski pisarni prispevke za darila; pri nas bo miklavževanje v petek, 5. decembra ob 16. uri.

V soboto, 29. novembra, ČISTIJO IN KRASIJO NAŠO CERKEV župljani iz ulic: Ragovska, Jakčeva in Maistrova.

Ob izhodu si na policah za VERSKI TISK vzemite novo Družino, Ognjišče za december in še je nekaj starih tiskanih oznanil, ki so zadnjič v tej obliki. V pisarni lahko kupite tudi različne koledarje in Družinsko pratiko.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.