OZNANILA za LENARTOVO in ZAHVALNO nedeljo, 9.11.2014

180
krog-2014Vsako leto praznujemo LENARTOVO NEDELJO skupaj z ZAHVALNO. To dejstvo nas še toliko bolj spodbuja, da bratje iz kloštra izrečemo vsem iskrena hvala in Bog povrni! Še posebej velja zahvala za vse materialne darove, ki smo jih deležni bodisi v darovih zemlje, bodisi v denarni obliki. Vse kar smo v minulem letu obnovili je dar vaše pridnosti in darežljivosti. Kot skromna oddolžitev je tudi že kar tradicionalna knjižica Sklenili smo krog 2014, ki ji je letos dodan še podnaslov od Lenarta do Lenarta – dobili jo boste ob ofru, ki je namenjen v celoti za obnovo naše cerkve in samostana. Kot ste lahko opazili je bil v tem tednu v celoti zastekljen križni hodnik in atrij.
FLMisli-2014Zahvala velja vsem župnijskim sodelavcem, še posebej katehistinjam in animatorjem, pa tudi vsem, ki pomagate, da so naše maše žive in dejavne: ministrantom, organistom, pevovodjem in seveda zakristanki Ani, ter vsem bralcem beril in prošenj…
Frančiškanska Lenartova mladina (FLM) so pripravili posebno izdajo FLMisli 2014, ki jo bodo delili zunaj pred cerkvijo.
Hvala tudi Zvonetu in Meti Blažič, ki z okrasitvijo naše cerkve naredita naš skupni dom bolj prijazen in topel. Hvala vsem, ki teden za tednom čistite našo cerkev. Naj bo zadnja beseda zahvale namenjena vsem, ki skrbite za naše štiri podružnice, ključarjem in mežnarjem oz. mežnarcam. V tem mesecu potekajo na podružnicah tudi zahvalne maše, zato iz tega mesta, hvala za vse kar darujete za nas.

V sredo, 12.11. ob 17h je v SMOLENJI VASI maša za + Antona Ovnička, 7. dan.

Prihodnjo nedeljo sta zahvalni maši: ena v GOTNI VASI ob 10. uri za + Martina GOLOBIČA in druga na POTOVEM VRHU ob 10. uri za + Valentina in Marijo LUZAR.

V četrtek, 13. novembra je ob 18. uri SV. MAŠA ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE in po njej sledijo molitve nad posamezniki.

V soboto, 15. novembra ČISTI IN KRASI NAŠO CERKEV MLADINA.

Ob izhodu si na policah za VERSKI TISK vzemite novo Družino, novembrsko Ognjišče in še nekaj starih tiskanih oznanila.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.