OZNANILA za 30. nedeljo med letom, 26.10.2014

20500AK

V soboto je slovesni in zapovedani praznik VSEH SVETIH. Maše so kot ob nedeljah. Popoldne ob 15. uri pa so svete maše v SMOLENJI VASI, na POTOVEM VRHU in na VELIKEM SLATNIKU. Po njih so molitve na tamkajšnjih pokopališčih.
V soboto, na slovesni praznik Vseh svetih, se dobimo ob 17. uri tukaj v naši cerkvi k MOLITVI ROŽNEGA VENCA. Pred mašo bomo molili dva dela in po njej dva. Isto bomo ponovili v nedeljo na spomin vernih rajnih.

Jutri, v torek in sredo potekajo pri nas LENARTOVE POČITNICE za otroke. Kdor bi se še želel prijaviti, naj čim prej odda prijavnico, ki jo najde na mizicah za verski tisk.

OBNOVA CERKVE se počasi zaključuje; ostaja še sanacije ometa nad orglami. V četrtek popoldan ob 15. lepo povabljeni k ČIŠČENJU NAŠE CERKVE, prav tako v petek, ko so namesto sobote, na vrsti župljani iz ulic: Marjana Kozine, Jurčičeve, Levstikove, Stritarjeve in Tavčarjeve.

V petek, 31. oktobra, se spominjamo, kako smo pred 545 leti v Novo mesto prišli bratje frančiškani. Imeli bomo DAN ODPRTIH VRAT našega samostana: ob 10. in 16. uri bo voden ogled.
V samostanski galeriji si lahko ogledate tudi FOTO RAZSTAVO naših frančiškanskih samostanov. Vabljeni k ogledu!

Ob izhodu si na policah za VERSKI TISK vzemite novo Družino, novembrsko Ognjišče, Mavrico, Božje okolje in še kaj; tudi še nekaj tiskanih oznanil prejšnje nedelje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.