OZNANILA za 22. nedeljo med letom, 31.8.2014

DSC_0247SANACIJA CERKVE se počasi pomika v zadnjo fazo. Cerkev je že zvezana z jeklenimi vezmi, končano je tudi injektiranje zidov. Pred nami je še sanacija razpok na stropu cerkve in restavratorska dela poslikav. Gradbeni oder pred cerkvijo je že pospravljen, v cerkvi pa bo med nami še kak teden ali dva. Prihodnjo nedeljo, ki je prva v mesecu, se priporočamo za vaše darove ob NAMENSKI NABIRKI za obnovo cerkve.

VZEMITE SI TISKANA OZNANILA IN VEROUČNI URNIK, ki je na voljo na policah za verski tisk.

V ponedeljek, 1.9. zvečer ob 20. uri je SEJA ŽUPNIJSKEGA PASTORALNEGA SVETA; v sredo, 3. 9. bo po maši SREČANJE SODELAVCEV ŽUPNIJSKE KARITAS; v sredo, četrtek in petek je od 15. do 18. VPIS OTROK K VEROUKU.

Pred nami je ČETRTEK PRED PRVIM PETKOM, ko ob 18.30 molimo za nove duhovne poklice. Na PRVI PETEK se izročimo Jezusovem Srcu, na PRVO SOBOTO pa brezmadežnemu Srcu Marijinemu ter molimo za svetost duhovnikov. Pridite, molimo! Duhovniki bomo radi prišli k ostarelim in bolnikom na prvi petek v mesecu, če nas boste povabili.

V petek, 5. septembra ob 16. uri ima vajo OTROŠKI PEVSKI ZBOR, ki bo prepeval pri katehetski maši v nedeljo, 7. septembra ob 10. uri.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE CERKVE prihodnjo soboto vršijo župljani iz ulic: Ivana Roba, Drejčetova pot, Pot na Gorjance, Na lazu, Knafelčeva in Avšičeva.

Ob izhodu si na policah za VERSKI TISK vzemite novo Družino, septembrsko Ognjišče, Mavrico in revijo Božje okolje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.