OZNANILA za 1. postno nedeljo, 9.3.2014

Centro-Aletti-Izvirni-greh-Zaragoza-Španija-2011

Na pepelnično sredo smo pričeli s POSTNIM ČASOM. V zadnjih tiskanih oznanilih, ki jih še lahko dobite na mizicah pri izhodu, si preberite o letošnjih POSTNIH POBUDAH. Poleg zapisanega naj bo dodano, da si želimo po sklepu župnijskega pastoralnega sveta, da bi bila med nami bolj navzoča BOŽJA BESEDA. Zato si spredaj pri ambonu lahko vzamete iz košare zvitke, na katerih je kratek odlomek iz Svetega pisma, ob katerem lahko premišljujete. Na mizici ob izhodu pa boste našli SVETO PISMO, ki ga lahko prebirate v naši cerkvi po sistemu: VZEMI, BERI IN VRNI!

Vsako nedeljo, torek in petek v postnem času ste pol ure pred večerno mašo vabljeni k molitvi KRIŽEVEGA POTA. Ob torkih sodelujejo različne župnijske skupine, ob petkih pa veroučenci.

V četrtek, 13. in v petek, 14. marca ste lepo povabljeni v Šmihel v Baragov zavod, kjer bodo potekali NIKODEMOVI VEČERI. Prvi večer bosta gosta p. Branko Cestnik in ga. Milada Kaležić, drugi večer pa zakonca Meta in Rudi Tavčar, zakonska terapevta. Večera toplo priporočamo, še posebej staršem veroučencev. Več si preberite na plakatu na oglasni deski.

V četrtek ob 18h je SV. MAŠA ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE in po njej sledijo molitve nad posamezniki.

Prihodnjo soboto, 15. marca ČISTIJO NAŠO CERKEV župljani Malega Slatnika, Male in Velike Cikave in ulice Milana Majcna, Ilke Vaštetove in Slančeve.

Ob izhodu si na mizicah vzemite novo Družino, Ognjišče za marec in zloženko ob letošnji postni pobudi 40 dni brez alkohola.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.