OZNANILA – JULIJ 2020

PDFoznanila

 

• VERSKI TISK: Nova tiskana Kloštrska oznanila so tokat za mesec julij. Priskrbite si bogat verski tisk, ki vam je na voljo ob izhodu iz cerkve!

• ČIŠČENJA CERKVE V MESECU JULIJU: 11. 7.: Žabja vas, Šentjernejska c., Lobetova in Na Tratah; 18. 7.: ulice: Marjana Kozine, Jurčičeva, Levstikova, Stritarjeva in Tavčarjeva in 25. 7.: ulice: Ivana Roba, Drejčetova pot, Pot na Gorjance, Na Lazu, Knafelčeva in Avšičeva.

SVETE MAŠE NA PODRUŽNICAH: Zaradi vseh ukrepov glede virusa Covid 19 svetih maš v podružnih cerkvah ne bomo imeli; ste pa povabljeni, da skupaj obhajamo Marjetino in Anino nedeljo v cerkvi sv. Lenarta v kloštru.

MAŠA ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE: V četrtek, 9. julija ob 19h je sveta maša za notranje ozdravljenje in po njej molitve nad posamezniki.

• NEDELJA SLOVENCEV PO SVETU – 5. JULIJ: Spomnimo se rojakov v molitvah in pri sv. maši. 32. Romanje treh Slovenij na Svete Višarje (2.8.) bo izpeljano v neki skrčeni obliki.

• PEŠ ROMANJE NA ZAPLAZ: Letošnje, že 14. peš romanje iz Novega mesta k Mariji na Zaplaz, bo v soboto, 11. julija 2020. Na pot bomo krenili ob 2. uri zjutraj izpred stolnice v Novem mestu. Romarska maša na Zaplazu bo ob 12h.

• DOBRODELNA AKCIJA – ZBIRANJE SREDSTEV ZA POMOČ OTROKOM S ŠOLSKIMI POTREBAMI: poglejte na plakat, ob izhodu pa najdete tudi položnice.

• KRIŠTOFOVA NEDELJA – 26. JULIJ: Vabljeni k darovanju za prevozna sredstva naših misijonarjev! Akcija MIVA poteka že 33. leto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.