OZNANILA – 21. nedelja med letom, 25.8.2019

PDFoznanila

VEROUČNI URNIK 2019/20

 

• ZAHVALA: kot prvo se Vam želimo zahvaliti za vse Vaše darove, ki ste jih namenili za našo cerkev in samostan na prvo nedeljo v mesecu juliju in avgustu (obakrat je bilo 2000 €); naslednja nabirka bo v nedeljo, 1. 9. HVALA Vam za darove pri »ofru« za Marjetino »žegnanje« na Potovem Vrhu (805,67 €) in v Smolenji vasi na Veliki šmaren, 15. 8. (520,42). HVALA tudi za darove za akcijo MIVA ob Krištofovi nedelji. Darovali ste preko 3.500€.

• VEROUČNI URNIK: Oznanilom je danes priložen veroučni urnik. Na notranji strani Oznanil je tudi letošnje Katehetsko pismo, namenjeno staršem.

• VPIS K VERUKU: kot piše na veroučnem urniku, je vpis 4., 5. in 6. septembra od 16h do 18h. Prosimo, da se držite urnika vpisa in drugih pisnih navodil.

• ROMANJE NA BREZJE: na Angelsko nedeljo, 1. septembra, romamo na Brezje, saj je popoldne pri Mariji molitev za nove duhovne poklice in sveta maša – prijave zbiramo v župnijski pisarni.

• ROMANJE V NEAPELJ: škofija Novo mesto in občina Škocjan pripravljata, preko agencije Trud, romanje ob 200-letnici rojstva dr. Ignacija Knobleharja. Kdor želi poromati, naj se prijavi preko agencije; programi romanja so na oglasnih deskah.

• POROKA: na zadnjo avgustovsko soboto, 31. 8., se bosta poročila Gašper Muhič in njegova izvoljenka iz Nazarij v Savinjski dolini – Emanuela Eduard. Gašper je bil naš zvest župnijski sodelavec na več mestih. Veseli smo njune odločitve, zato jima iskreno čestitamo in želimo obilo Božjega blagoslova na skupni poti.

• CERKEV ČISTIJO IN KRASIJO: 31. 8.: Ulice: Marjana Kozine, Jurčičeva, Levstikova, Stritarjeva in Tavčarjeva.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.