VEROUČNI URNIK 2019/20

PDFoblika

Na spletni strani župnije

****************************************************************************

OBVESTILA

  • VPIS K VEROUKU bo potekal v sredo, 4. 9., četrtek, 5. 9. in petek, 6. 9. med 16h in 18h; kasnejši vpis je možen v času uradnih ur v Župnijski pisarni. POMEMBNO: Tisti, ki izrecno želite izbrati katero od navedenih dveh možnih ur ali dni obiskovanja verouka, pridite k vpisu dovolj zgodaj, saj izbira ure ali dneva, potem ko se bo posamezna skupina napolnila, ne bo več možna.
  • Za vpis v 1., 3. in 9. razred s seboj OBVEZNO prinesite krstni list (če otrok ni bil krščen v naši župniji) ali družinsko knjižico; prinesite tudi denar (30€) za poravnavo stroškov in podpisano spričevalo.
  • PRIJAVNICE: Starši, ki v vpisujejo k verouku 1. otroka, pa moraj izpolniti večjo prijavnico, ki jo dobijo v župnijski pisarni ali na spletni strani župnije – https://www.nm-kloster.si/datoteke/prijavnica_verouk_2015.pdf.
  • KATEHETSKA SV. MAŠA bo v nedeljo, 22. 9. ob 10. uri.
  • Osnovnošolski in srednješolski VEROUK pričnemo v ponedeljek 9. septembra 2019.

OTROKE najbolj vzgajajo starši s svojim zgledom. Vsa družina je lepo povabljena k obisku nedeljske DRUŽINSKE svete maše ob 10. uri, ko je sv. maša oblikovana bolj za otroke. Razmislite tudi o prejemu molitvenega križa pred katerim družina en teden moli za nove duhovne poklice. Še posebej je zaželeno, da križ sprejme družina prvoobhajanca in birmanca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.