OZNANILA za nedeljo Jezusovega krsta, 12.1.2014

taufe-jesu1

V tednu, ki je pred nami goduje SV. ANTON PUŠČAVNIK zato bo v petek, 17. januarja na njegov god sv. maša na Velikem Slatniku ob 16. uri za + Blažičeve; v nedeljo pa bo Antonovo žegnanje na Velikem Slatniku ob 10. uri, ko se bo najprej darovala maša za + starše, Staneta Jermana in Marijo Goršin; po maši pa sledi »licitacija« suhomesnih izdelkov. Prav lepo vabljeni na Veliki Slatnik.

V četrtek, 16. januarja ob 18. je SV. MAŠA ZA OZDRAVLJENJE namesto minulega četrtka, ko je bila pogrebna sv. maša; maši sledijo molitve nad posamezniki.

V soboto, 18. januarja pričnemo MOLITVENO OSMINO ZA EDINOST MED KRISTJANI. V soboto zvečer je ob 19. uri v Baragovem zavodu v Šmihelu srečanje za bralce Božje besede; predavatelj bo profesor Jože Faganel. Bralci beril res lepo vabljeni.

Obnovite NAROČNINO ZA VERSKI TISK. Na mizicah za verski tisk dobite novo Družino in še nekaj tiskanih oznanil od prejšnje nedelje.

V soboto, 18. januarja ČISTIJO IN KRASIJO CERKEV župljani Smolenje vasi, Petelinjeka, Potovega Vrha, Križ in Velikega Slatnika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.