OZNANILA za 5. nedeljo med letom, 9.2.2014

soline

V naši župniji poteka že tradicionalna DEVETDNEVNICA K LURŠKI MATERI BOŽJI. Pred nami so še trije večeri. Še naprej prav lepo povabljeni in hvala vsem za sodelovanje. Sklep devetdnevnice bo v torek, 11. 2. na god Lurške Matere Božje in 18. uri s sv. mašo, ki jo bo daroval naš frančiškanski provincialni minister p. Stane Zore. Po maši sledi PROCESIJA Z LUČKAMI okrog cerkve; v primeru slabega vremena bo procesija potekala po cerkvi in hodniku. S seboj prinesite svečke. Le-te bodo na voljo tudi pri nas. Bodite pazljivi, da se ne bo preveč pokapljalo z voskom.

V sredo, 12. februarja bo PATROCINIJ V BOLNIŠNIČNI KAPELI, ki je posvečena Lurški Materi Božji. Ob 18.30 je molitev serafinskega rožnega venca in ob 19.30 sv. maša, ki jo bo daroval g. Igor Luzar. Lepo povabljeni.

V četrtek, 13. februarja je ob 18. uri SV. MAŠA ZA OZDRAVLJENJE in po njej molitve nad posamezniki.

V petek, 14. 2. na god sv. Valentina je NA POTOVEM VRHU sv. maša ob 16. uri za + Franca in Ano Pavlin; v nedeljo, 16. 2. pa ob 10. uri za + Valentina in Marijo Luzar ter za + Majdo in Igorja Štamfelj.

V soboto, 15.2. ČISTIJO IN KRASIJO NAŠO CERKEV naši mladi in birmanci.

V soboto, 15. 2. bo med nami frančiškanski provincialni minister p. Stane Zore, ki bo imel redno BRATSKO VIZITACIJO.

Pri izhodu iz cerkve vzemite novo Družino, Ognjišče, Misijonska obzorja, novo številko Brata Frančiška in Prijatelja ter ostalo je še kar nekaj starih tiskanih oznanil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.