OZNANILA za 34. nedeljo med letom, 24.11.2013

kristuskralj

Danes obhajamo slovesni praznik Kristusa Kralja vesoljstva.

Pred nami je zadnji teden meseca novembra, v katerem smo več molili za naše drage rajne in zanje darovali sv. maše po namenih, ki ste jih napisali v »novembrska pisma«. Hvala Vam za vse molitve in tudi darove, ki so bili priloženi in bodo namenjeni za ogrevanje naše cerkve.

V soboto, 30.11. ste povabljeni otroci in starši k izdelavi adventih venčkov. Zberemo se v Lenartovi dvorani ob 9.30. Prinesite zelenje, 4 vijolične sveče, škarje, vrvico ali žico. Duhovna priprava na advent z izdelavo adventnih venčkov bo potekala tudi pri sestrah De Notredame na Cankarjevi. Prijavite se na številko telefona, ki je napisan na plakatu na oglasnih deskah.

Adventne venčke bomo blagoslovili pri svetih mašah na 1. adventno nedeljo, ki je hkrati tudi nedelja Karitas zato bo nabirka v cerkvi namenjena za potrebe škofijske in župnijske Karitas. Sodelavke naše župnijske Karitas bodo v ta namen v soboto izdelovale adventne venčke, ki bodo potem na voljo na prodajni razstavi. Pred cerkvijo boste v nedeljo lahko tudi nabavili izdelke skupine »Ročna dela« in božične vizitke, ki so jih prinesle sestre iz Cankarjeve. Izkupiček prodaje bo šel za potrebe Karitas, saj le teh vedno več.

Do prihodnje nedelje, 1. decembra oddajte prijavnice za Miklavža, ki jo dobite na mizicah za verski tisk.

Vzemite si novo Družino, prišla je tudi bogata decembrska številka Ognjišča in nova Mavrica, v kateri je na kratko predstavljena naša župnija. Na mizicah so še tudi tiskana oznanila od prejšnje nedelje.

V župnijski pisarni najdete različne koledarje in Družinsko pratiko.

V soboto čistijo in krasijo cerkev župljani ulic: Ivana Roba, Drejčetova pot, Pot na Gorjance, Na lazu, Knafelčeva in Avšičeva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.