OZNANILA za 22. nedeljo med letom, 1.9.2013

Sveta maša na podružnici v Smolenji vas bo v nedeljo, 8. septembra za + p. Petra Vrtačiča, obletnica.

Grozdetov molitveni shod, bo danes v nedeljo, 1. septembra v cerkvi na Zaplazu. Sveto mašo ob 16. uri bo daroval novomašnik Dejan Pavlin.  Po maši bo molitev za kanonizacijo in litanije v Grozdetovi kapeli. Lepo povabljeni!

Jutri se pričenja novo šolsko leto; v sredo, četrtek in petek popoldne od 15. do 18. ure pa je pri nas vpis v veroučno šolo. Na mizicah vzemite urnike in prijavnice in si dobro preberite vsa navodila.

Jutri, 2. septembra ima po jutranji maši v Lenartovem domu srečanje skupina Klepet ob kavici, po večerni maši pa svojo prvo sejo Župnijski pastoralni svet in v Klarini sobi  svetopisemska skupina, ki vabi tudi nove ljubitelje Svetega pisma.

V sredo po večerni maši se sreča skupina Karitas.

Ne pozabite na molitev in prejem zakramentov na četrtek pred prvim petkom, na prvi petek in prvo soboto. Jezus nas kliče in vabi: Pridite k meni!

V župnijski pisarni se prijavite za avtobusni prevoz na molitveni dan za duhovne poklice na Žalostno Goro nad Mokronogom v soboto, 14. septembra.

Za čiščenje in krašenje cerkve v tem tednu poskrbi Žabja vas, Šentjernejska c., Lobetova in Na Tratah. Obvestite se med seboj. Hvala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.