OZNANILA za 12. nedeljo med letom, 22.6.2014

telovska_073

Med poldeveto in deseto mašo imamo danes TELOVSKO PROCESIJO.

V teh dnevih poteka DEVETDNEVNICA kot molitvena priprava na Dan državnosti pod naslovom Domovina – mati, ki povezuje. Dan pred praznikom, 24. junija, na slovesni praznik rojstva Janeza Krstnika, pa smo še posebej povabljeni k molitvi in postu za domovino. Zvečer, 24. ob 18. vabljeni k molitvi pred Najsvetejšim, ki bo za našo domovino.

Od petka, 27. do nedelje 29. bo na Otočcu potekal 8. FESTIVAL DRUŽIN. Družine lepo povabljene, da izkoristite bližino dogodka in se tako z udeležbo na srečanju obogatite.

Prijazno vabljeni na koncert z naslovom »Svetla noč, opojna noč« – KONCERT ROMANTIČNIH PESMI, ki bo 28.6.2014 ob 19.45 uri po večerni maši na frančiškanskem vrtu. Nastopila bosta Matjaž Matej Kastelic – tenor, Tom Kobe – bariton in Tereza Podlogar – klavir z gosti.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE CERKVE prihodnjo soboto vršijo župljani iz ulic: Marjana Kozine, Jurčičeve, Levstikove, Stritarjeve in Tavčarjeve. Včeraj, žal, ni bilo nobenega.

Ob izhodu si na mizicah za verski tisk vzemite novo Družino, ki je »novomašna«, veliko je še junijskega Ognjišča; prišla pa je tudi nova številka Božjega okolja in brošura Beseda med nami.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.