Oznanila na 21. nedeljo med letom, 27.8.2017

OZNANILA PDF

KATEHETSKO PISMO 2017

 

OZNANILA IN POVABILA

Po počitnicah bodo tiskana oznanila spet izhajala tedensko. Radi jih vzemite in prebirajte, saj so nenazadnje zato napisana vsak teden. Vzemite ali preskrbite si tudi drugi verski tisk.• Po počitnicah bodo tiskana oznanila spet izhajala tedensko. Radi jih vzemite in prebirajte, saj so nenazadnje zato napisana vsak teden. Vzemite ali preskrbite si tudi drugi verski tisk.

• HVALA – beseda, ki se večkrat pojavlja, vendar vedno z razlogom. V zadnjih mesecih ob prvih nedeljah prosimo za obnovo našega zvonika. V juliju in avgustu ste pridno darovali obakrat preko 2000 €. Mnogi ste darovali tudi osebno – BOG POVRNI. Z veseljem Vam sporočamo, da se zvonik že izdeluje v delavnici podjetja Šušteršič d.o.o. iz Logatca. Bo nekoliko višji in seveda lepši. Prihodnja nedeljska nabirka, 3.9. bo ponovno namenjena za obnovo našega zvonika. Po dopoldanskih sv. mašah pa bo druženje ob pecivu in kavi ter čaju v Lenartovi dvorani.

VEROUČNI URNIK je na voljo. VPIS k verouku bo, kot piše, 6. in 7.9., ob 16h, 17h in 18h – držite se ure, da bo vpis potekal hitro in učinkovito.

ČIŠČENJE CERKVE v soboto, 2.9.: Mali Slatnik, Mala in Velika Cikava ter ulice: Milana Majcna, Ilke Vaštetove in Slančeva

• ZBORNIK OB 50-letnici župnije se pridno sestavlja: Kdor ima kakšno zanimivo fotografijo od leta 1967 ali kakšno zanimivo zgodbo, je še vedno povabljeni k sodelovanju.

• ROMANJI: v nedeljo, 3. 9. ste povabljeni na romanje na Brezje, kjer bo molitev in maša za nove duhovne poklice; odhod iz Kandije ob 13. uri. S podobnim namenom bomo romali tudi na Zaplaz v soboto, 9. 9.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.