SV. MAŠA ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE IN BLAGOSLOV STANOVANJA

  • SV. MAŠA ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE BO V ČETRTEK, 8. 10. OB 19h – PRISRČNO VABLJENI!

 

  • BLAGOSLOV 
    “Objavljamo molitveni obrazec za blagoslov in zaščito vaših hiš, vrtov in posestev. Vsi lastniki (pa tudi najemniki) naj zmolijo ti molitvi in vse blagoslovijo z eksorcistično vodo in soljo. Na vsa zunanja okna in vrata naj s prstom (palcem) napravijo križ z eksorcističnim oljem (biti mora olivno). V ta namen bomo tudi napravili eksorcistični blagoslov soli, vode (nekaj soli stresemo v vodo), olja in kadila ta četrtek, 8. 10. pri maši ob 19h, ki je za notranje ozdravljenje.
    BLAGOSLOV DOMA / STANOVANJA: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha, Bog Oče, po svojem ljubljenem Sinu Jezusu Kristusu, ki je na križu prelil svojo kri, da bi nas rešil, na priprošnjo Brezmadežnega Marijinega srca posvečam naš samostan (hišo, stanovanje, domovanje) Tebi, da bi bil (bila, bilo) pod zaščito Svetega Duha za čas prečiščevanja.

 

  • BLAGOSLOV POSESTVA, VRTA, ZEMLJE: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha, Bog Oče po tvojem ljubljenem Sinu Jezusu Kristusu, ki je na križu prelil svojo kri, da bi nas rešil, Tebi posvečam ves (samostanski) vrt (posestvo, zemljo). Posvečam na priprošnjo Brezmadežnega Marijinega srca za zaščito s strani Svetega Duha za čas prečiščevanja.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.