7. VELIKONOČNA NEDELJA, 2. 6. 2019

OZNANILA PDF

 

ZAKLJUČEK VEROUKA: danes zaključujemo veroučno leto. K verouku je hodilo 317 otrok. Hvala katehistinjam: s. Alenki, Jerci, Tini, katehistu Iztoku in katehetoma p. Tomažu in p. Krizostomu. Hvala tudi Gabi Novina, Ani Retelj in Gaji Gregorčič, ki so večkrat »vskočile« v pomoč pri katehezi. Otrokom in staršem želimo mirne počitnice, hkrati pa si želimo, da bi bil na vseh počitniških poteh z vami Božji blagoslov in varstvo Marije ter angela varuha. Ne pozabite na molitve in sveto mašo.

• PIKNIK ZAKONSKIH SKUPIN: vsakoletni piknik zakonskih skupin je danes, 2 .6. popoldan na piknik prostoru kmetije Kastelic v Žabji vasi.

• BINKOŠTNA DEVETDNEVNICA IN BINKOŠTI: v teh dneh molimo Pridi Sveti Duh, napolni srca svojih vernih. Naj se naša srca odprejo za prihod Svetega Duha – binkoštna nedelja je pred nami, 9. 6.

• MESTNI ORATORIJ 2019: prijavnice za letošnji oratorij so vam na voljo na mizicah za verski tisk; čimprej jih oddajte, saj je vsako leto veliko zanimanje.

• POČITNICE ZA OTROKE IN MLADE V STRUNJANU: spričevalom smo dodali tudi povabilo na naše počitnice v Strunjanu. Seveda imajo prednost otroci, ki so bili vključeni pri pevcih in ministrantih ter naši mladi.

• HVALA ZA VAŠE DAROVE: kot je bilo zapisano, so bili današnji darovi, na prvo nedeljo v mesecu, namenjeni za odplačilo stroškov obnove starodavnih vrtnih stopnic – hvala za vsak vaš dar.

• TISKANA OZNANILA: v mesecu juniju bodo na 14 dni.

• ČIŠČENJE CERKVE:

8. 6.: Kandija in Grm in v petek,

14. 6., zvečer ob 20h: Smolenja vas, Petelinjek, Potov Vrh, Križe in Veliki Slatnik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.