10. in 11. nedelja med letom, 10. 6. / 17. 6. 2018

OZNANILA PDF

 

OZNANILA ZA 14 DNI – ta oznanila so za dva tedna. V nedeljo 24. 6. , pa bodo za mesec julij in sicer mašni nameni z obvestili za mesec julij.

ČIŠČENJE CERKVE

16. 6.: Belokranjska cesta, Gotna vas, Ob potoku in Jedinščica.
23. 6.: Ragovska ul., Jakčeva in Maistrova.
Dobrodošle so rože iz domačega vrta. Hvala.

• HOSPIC CAFE – Slovensko društvo Hospic vabi na Hospicov večer Sočutna skrb za umirajoče in podpora svojcem po Hospicovo s sestro Emanuelo Žerdin; v ponedeljek, 11. junij 2018, ob 19. uri v Trdinovi čitalnici Knjižnice Mirana Jarca NM.

• SV. MAŠA ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE IN MOLITVE NAD POSAMEZNIKI – četrtek, 14. 6., ob 19h – LEPO POVABLJENI.

• VEROUČNA SPRIČEVALA – starši, dvignite veroučna spričevala za svoje otroke v župnijski pisarni po sv. maši ali v času uradnih ur.

• ROMARSKI IZLET – za sodelavce Karitas, ključarje in pridne čistilce cerkve je v načrtu za soboto, 23. 6. Odhod iz Kandije je ob 7. uri. Prijavite se v župnijski pisarni. Smer je zanimiva.

• MLADI MISIJONARJI – vsako leto se mladi podajajo na izkušnjo misijona preko Programa mladinskega misijonskega prostovoljstva – POTA. Med nami bodo v nedeljo, 24. 6. pri dopoldanskih sv. mašah, pri katerih bodo tudi sodelovali.

• SV. MAŠA OB 20 – LETNICI MAŠNIŠTVA – patra Peter in Krizostom sta bila oba posvečena leta 1998. Letos torej mineva 20 let. Pri župnijski sv. maši, v nedeljo, 24. 6., ob 8.30, se tako želita Bogu in ljudem zahvaliti za milost poklica ter se še naprej priporočiti v molitev. Pri sv. maši bo pel Župnijski pevski zbor sv. Lenarta, ki bo izvajal Slovensko sv. mašo od prof. Rafka Valenčiča.

• STRUNJAN 2018 – letošnje počitnice, organizirane za otroke, ki so ministrantje in prepevajo v otroškem ter mladinskem zborčku ter animatorje iz vrst FLM, bodo od 22. do 28. 7. Prijavnice vrnite do nedelje, 24. 6. Če bo ostal kakšen prostor, bodo mogli iti v Strunjan tudi otroci, ki niso v eni izmed prej omenjenih skupin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.