OZNANILA za 19. nedeljo med letom, 11. avgust 2013

V četrtek, ko obhajamo največji Marijin praznik, ki je hkrati eden izmed zapovedanih praznikov, prav lepo povabljeni k sv. maši. Pri nas bodo maše kot ob nedeljah. Pred večerno ob 18.30 bomo zapeli litanije Matere Božje.

Slovesna maša bo tudi v Smolenji vasi, kjer je žegnanje ob 10. uri; maša se bo darovala za + Mileno Božič in sorodnike.

Prihodnjo nedeljo bo na Potovem Vrhu ob 10. uri sv. Maša za + Ivana Štamfla.

Še je na voljo avgustovska številka Ognjišča in seveda nova Družina.

Ta teden čistijo in krasijo cerkev ulice: Mali Slatnik, Mala in Velika Cikava, ul. Milana Majcna, Ilke Vaštetove in Slančeva. Obvestite se med seboj, da bo počitniškemu času navkljub naša cerkev lepa in snažna.

V tednu, ki je pred nami, bomo prvič skupaj celotna nova ekipa bratov v kloštru. Izročamo se v vaše molitve, da bi zmogli skupaj narediti veliko dobrega za Boga in našo župnijo.

MAŠE NA PODRUŽNICAH
+ Nedelja, 15. avgust: v SMOLENJI VASI – žegnanje;
+ Nedelja, 18. avgust: na POTOVEM VRHU;
+ Nedelja, 25. avgust: na VELIKEM SLATNIKU.

V poletnem času bodo na podružnicah poleg rednih maš po gornjem razporedu le pogrebne maše in 7. dan. Ostale maše bodo v župnijski cerkvi.

ZAČETEK VEROUKA bo 9. septembra. KATEHETSKA NE-DELJA bo 15. septembra. VPISOVANJE OTROK v VEROUČNO ŠOLO bo potekalo od 4. do 6. septembra 2013.

ZA OKRASITEV CERKVE s hvaležnostjo sprejemamo cvetje z vaših vrtov. Cerkev krasimo v soboto dopoldan, zato vas naprošamo, da cvetje prinesete do 9. ure zjutraj.

ZA ČIŠČENJE CERKVE SO NA VRSTI: 10. 08. – Ragovo in Krka; 17. 08. – Mali Slatnik, Mala in Velika Cikava, ul.: Milana Majcna, Ilke Vaštetove in Slančeva; 24. 08. – Kandija in Grm; 31. 08. – Smolenja vas, Petelinjek, Potov Vrh, Križe in Veliki Slatnik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.