OZNANILA za 17. nedeljo med letom, 27.7.2014

BISER

Danes je torej KRIŠTOFOVA NEDELJA, ko v imenu misijonarjev prosimo za Vaše darove, ki jih lahko oddate v nabiralnik tukaj spredaj ali pa v župnijski pisarni. Vzemite si nalepko za avtomobil in kartonček z molitvijo.

V Smolenji Vasi je danes ob 10. uri slovesno praznovanje ANINE NEDELJE. Naj bo sv. Ana res zaveznica vseh naših mater.

DELA V CERKVI oz. na cerkvi počasi napredujejo. Zunanji oder je že postavljen, vrtajo se luknje in utori za vstavitev jeklenih vezi, s katerimi bo cerkev povezana. Postavljen je že tudi oder na pevskem koru za zaščito orgel in za kasnejše injeciranje razpok na stropu. V tednu pred nami bo oder zrasel tudi v stranskih kapelah sv. Frančiška in sv. Antona. Hvala za razumevanje in za vse darove v ta namen!

V ČETRTEK PRED PRVIM PETKOM molimo ob 18.30 za nove duhovne poklice; prav tako vabljeni k molitvi in prejemu zakramentov na PRVI PETEK in PRVO SOBOTO. Prva sobota je letos tudi praznik PORCIUNKULE, ko Frančiškovi bratje po svojih cerkvah še posebej vabimo vernike k sveti maši in prejemu zakramentov, kar je povezano s PORCIUNKULSKIM ODPUSTKOM. Ne zamudite priložnosti za prejem Božjih milosti.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE CERKVE prihodnjo soboto vršijo župljani iz Malega Slatnika, Male in Velike Cikave ter iz ulic Milana Majcna, Ilke Vaštetove in Slančeve.

Ob izhodu si na mizicah za VERSKI TISK vzemite novo Družino in bogato Ognjišče za mesec avgust.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.