OZNANILA – VSI SVETI, 1. 11. 2020

PDFoznanila

KoronaNovice

VeroukKarantena

 

  • VSI SVETI IN DAN SPOMINA VSEH VERNIH RAJNIH: Letos slovesni in zapovedani praznik Vseh svetih pade na nedeljo. Je pa letos tudi tako, kot je: da se ne moremo srečati pri sveti maši. 1.11. jo bomo prenašali preko Facebook strani Frančiškanski samostan ob 11. uri. Toplo vas vabimo k molitvi doma po družinah. Molitev premosti vse razdalje in nas združi v eno. Na praznik Vseh svetih prosimo vse tiste, ki so že pri Bogu; na Dan spomina na vse verne rajne pa molimo za naše rajne, da bi bili čimprej pridruženi nebeščanom. Naj ne bo na grobovih preveč rož in sveč, ker je vse to minljivo, molitev pa ostane in dela žive nas in vse, za katere molimo.

 

  • NOVEMBRSKA PISMA: V cerkvi na mizicah ob izhodih, ali na klopeh, boste našli novembrska pisma; na vložene liste napišite svoje rajne, za katere želite, da v novembru darujemo svete maše: petek, sobota in nedelja in zanje molimo rožni venec. Izpolnjene kuverte vrnite v nabiralnik levo v cerkvi pri spovednici p. Tomaža.

 

  • DAROVANJE ZA SVETE MAŠE V MESECU DECEMBRU: Lahko jih naročite preko telefona, elektronske pošte ali pridete v župnijsko pisarno dopoldne ob 8h ali zvečer ob 18h. Denar morete nakazati na TRR: SI56-0297-0009-2265-498 – NLB.

 

  • PRAZNIK SV. LENARTA – 6. 11. in ZAHVALNA NEDELJA, 8. 11.: Tudi naše farno žegnanje letos odpade. Imeli bomo prenos sv. maše v nedeljo, 8. 11. ob 11. uri preko Facebook strani Frančiškanski samostan. Sveto obhajilo delimo vsak dan ob 8h in 18h, ob nedeljah pa ob 8h, 10h in 18h. Pred deljenjem obhajila morete prejeti tudi sv. spoved. Izšel bo tudi Sklenili smo krog, ki ga boste mogli dobiti v cerkvi ali pa preko spletne strani. HVALA VAM ZA VSE DAROVE IN MOLITVE!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.