OZNANILA – 3. adventna, 13. 12. 2020

PDFoznanila

KDAJ K OBHAJILU IN SPOVEDI?

 

ADVENT: GLAS VPIJOČEGA V PUŠČAVI! – Na 3. adventno nedeljo nam adventni prerok Izaija vpije in kliče iz puščave: Pripravite Gospodu pot! Do božiča je ostalo še dobrih 10 dni, Dete bo rojeno. V sredo, 16. 12. pričenjamo z božično devetdnevnico – Kralja, ki prihaja, pridite, molimo! Molite ob venčku in poskrbite tudi za čistost srca; pokličite za sveto spoved; lahko zjutraj ali zvečer. Poglejte na našo spletno stran in se vpišite. V kolikor se bo kaj sprostilo glede udeležbe pri svetih mašah, boste obveščeni.

• BETLEHEMSKA LUČ MIRU: Tudi letos bo med nas prišla betlehemska lučka miru. Skavti jo bodo delili v času deljenja obhajila, prihodnjo nedeljo, 20. 12. Plamen boste lahko prižgali v cerkvi med tednom od 3. do 4. adventne nedelje, dar za svečko pa oddati v poseben nabiralnik.

• KOLEDARJI, PRATIKA: v cerkvi ob izhodu levo in desno morete dobiti Družinsko pratiko, Marijanski in stenski koledar. Denar oddajte v nabiralnik za verski tisk. Od leta 2021 bo verski tisk samo v prosti prodaji.

• DAROVI ZA MAŠE IN ZA DRUGE POTREBE: že 2 meseca ni bilo nabirk pri svetih mašah. Zato hvala vsem za vse denarne darove, ki ste jih nakazali na naš samostanski ali župnijski TRR. – Za mesec januar so še prosti nameni za sv. maše. Denar morete nakazati na TRR: SI56-0297-0009-2265-498 – to je samostanski, od župnije pa je spodaj na kolofonu oznanil.

• BRATJE IZ KLOŠTRA SMO Z VAMI: Po namenih, ki so darovani, mašujemo vsak dan v samostanski kapeli ob 7. uri zjutraj, zvečer ob 18.15 pa molimo za vse vas rožni venec pred Najsvetejšim. Lahko nas tudi pokličete in se prijavite za prejem obhajila med tednom: ob 8h in 18h.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.