OZNANILA – 24. nedelja med letom, 12. 9. 2021

PDFoznanila

VEROUČNI URNIK

KATEHESTKO PISMO

PISMO PRED VOLITVAMI ZA NOVI ŽPS

• NOVO VEROUČNO LETO: minuli četrtek in petek je potekal vpis v veroučno šolo. Kdor še ni vpisan naj to stori čimprej. Najbolje je, da prej pokliče župnika na telefon 041-347-069. VEROUK pričnemo po urniku v ponedeljek, 13. 9. Škofje naročajo, da morajo otroci in ostali udeleženci po 12. letu starosti izpolnjevati pogoj PCT. KATEHETSKA NEDELJA bo v nedeljo, 19. 9. Toplo povabljeni k sveti maši, pri kateri ni potrebno izpolnjevati PTC, je pa obvezna maska, razkuževanje in razdalja med osebami ali družinami za vsaj meter in pol.

• VOLITVE NOVIH ČLANOV ZA ŽPS: danes ste poslušali ali brali pismo o pomembnosti prave izbere novih članov župnijskega pastoralnega sveta; prihodnjo nedeljo pa boste prejeli listke, na katere boste napisali svoje kandidate in listke vrnili v nedeljo, 26. septembra.

• STIČNA MLADIH 2021: mladi, prijavite se do 13. 9. Danes, 12. 9. je tudi nedelja mladih in pred 40. Stično mladih je teden mladih. Molimo zanje!

• MOLITEV ZA NOVEGA ŠKOFA: do posvečenja, ki bo v nedeljo, 26. 9. ob 14. 30 v Mirni peči, radi molimo molitev za novega škofa Andreja.

• FRANČIŠKANSKI ŽUPNIJSKI PEVSKI ZBOR: vabi nove pevce in pevke, da se jim pridružijo; vaje so ob sredah ob 19.30.

• NOVA SKUPINA KATEHUMENOV: prične s srečanji v nedeljo, 3. 10. 2021 ob 20h – lepo povabljeni vsi, ki vam manjkajo zakramenti.

• ČIŠČENJE IN KRAŠENJE CERKVE: 18. 9.: Žabja vas, Šentjernejska c., Lobetova in Na Tratah in 25. 9.: Ulice: Marjana Kozine, Jurčičeva, Levstikova, Stritarjeva in Tavčarjeva.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.