OZNANILA – 24. 1. 2021 – Nedelja Božje besede

PDFoznanila

Kdaj želim priti k sv. maši?-PRIJAVA

Nedelja Božje besede

Vabilo za vpis v katoliško gimnazijo Šentvid v Ljubljani

 

NEDELJA BOŽJE BESEDE: Bog nam vsak dan govori po Božji besedi, bodisi pri sv. maši, ali ko beremo Sveto pismo.

• DAROVI ZA MAŠE IN ZA DRUGE POTREBE: Hvala vsem za vse denarne darove, ki ste jih nakazali na naš samostanski ali župnijski TRR. – Pričenjamo sprejemati mašne namene za mesec marec. Denar za sv. maše in darove za samostan nakažite na TRR: SI56-0297-0009-2265-498.

• PASTORALA – VEČINA STVARI POTEKA NA DALJAVO: verouk, razna mesečna srečanja in tudi sv. maša ob nedeljah ob 10h preko Facebook strani: Frančiškanski samostan NM. Prosimo vas, kolikor lahko, molite in naredite vse, da boste poskrbeli za svoje duhovno življenje.

• PRIJAVA ZA UDELEŽBO PRI SVETI MAŠI: Še vedno se je potrebno za sveto mašo prijaviti. Na voljo je 16 prijav: posameznik, družina ali skupno gospodinjstvo. Kdor nima e-naslova, naj pokliče in ga bomo vpisali na seznam. V cerkvi se usedete kjerkoli; pazite na razdaljo 1,5 m.

• LURŠKA DEVETDNEVNICA 2021: Tudi letos bo, čeprav malo drugače. Vsak dan bo sv. maša ob 18h, ki bo prenašana preko Facebook in tudi YouTube strani: Frančiškanski samostan NM. Sveto mašo bo daroval domači pater, po njej pa bo preko TV ekrana v cerkvi spregovoril gost. Tisti pa, ki ne bodo pri sv. maši, bodo mogli vsak dan govornika spremljati preko YouTube kanala. Kdo so gostje in na katero temo bodo govorili, boste mogli prebrati na posebnih lističih. Tema letošnje Luške devetdnevnice je pismo papeža Frančiška za leto sv. Jožefa, ki poteka od 8.12.2020 do 8.12.2021. Naslov je torej: Z Očetovim srcem. LEPO VABLJENI!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.