OZNANILA – 10. 1. 2021 – praznik Jezusovega krsta

PDFoznanila

Kdaj želim priti k sv. maši?-PRIJAVA

Pismo župnika ob prazniku Jezusovega krsta

 

• KRŠČEN / KRŠČENA SEM: Danes, 10. 1., na nedeljo, ko praznujemo praznik Jezusovega krsta, se spomnimo tudi svojega krsta. Takrat smo postali Božji otroci in med seboj po Kristusu bratje in sestre. Ne samo danes, tega se zavedajmo vsak dan in se Bogu zahvalimo, da smo njegovi otroci.

• SVETOPISEMSKA NEDELJA: Letos jo obhajamo na 3. nedeljo med letom, 24. januarja. Kdor more, naj si pogleda predloge in navodila, kako nedeljo praznovati. https://biblicnogibanje.si/nedelja-sp/

• DAROVI ZA MAŠE IN ZA DRUGE POTREBE: Hvala vsem za vse denarne darove, ki ste jih nakazali na naš samostanski ali župnijski TRR. – Še so prosta mesta za mesec februar. Denar za sv. maše in darove za samostan nakažite na TRR: SI56-0297-0009-2265-498. Župnijski TRR je spodaj!

• PASTORALA – VEČINA STVARI POTEKA NA DALJAVO: verouk, razna mesečna srečanja in tudi sv. maša ob nedeljah ob 10h preko FaceBook strani Frančiškanski samostan NM. Prosimo vas, kolikor lahko, molite in naredite vse, da boste poskrbeli za svoje duhovno življenje.

• PRIJAVA ZA UDELEŽBO PRI SVETI MAŠI: Še vedno se je potrebno za sveto mašo prijaviti. Tokrat malo drugače. Na naši spletni strani kliknete na dan in uro in napišete svoj internetni naslov. Na voljo je 16 prijav: posameznik, družina ali skupno gospodinjstvo. Kdor nima e-naslova, naj pokliče in ga bomo vpisali na seznam. V cerkvi se usedete kjerkoli, samo, da je med posamezniki 1,5 m razdalje. Seveda se razkužite ob vstopu v cerkev in nosite masko, ki pokrije nos in usta.

• KOLEDARJI, PRATIKA: Še vedno imate v cerkvi ob izhodu na voljo koledarje in Družinsko pratiko. Od leta 2021 bo verski tisk samo v prosti prodaji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.