OZNANILA – 1. nedelja po božiču, 27. 12. 2020

PDFoznanila

Kdaj želim priti k sv. maši?-PRIJAVA

JASLICEvKLOŠTRU

 

BOŽIČNO VOŠČILO IZ KLOŠTRA: »Slava Bogu na višavah in na zemlji mir ljudem!« – Tako so angeli prepevali na sveto božično noč, ko se je rodil Odrešenik sveta. Dragi bratje in sestre! Bratje v kloštru frančiškanskega samostana v Novem mestu si želimo, da bi zmogli in znali v teh prelomnih časih tudi mi vsi prepevati slava Bogu, ker verujemo, da je z nami – Bog daj, da bi to tudi čutili, verovali in upali. HVALA VAM ZA VSE. OSTANIMO POVEZANI V MOLITVI IN PRI NASVETEJŠI DARITVI. Srečno in blagoslovljeno 2021.

 

  • KOLEDARJI, PRATIKA, KADILO: V cerkvi ob izhodu levo in desno morete dobiti Družinsko pratiko, Marijanski in stenski listni koledar in tudi kadilo. Denar oddajte v nabiralnik za verski tisk. Od leta 2021 bo verski tisk samo v prosti prodaji. Družina vabi nove naročnike in podarja darilni bon!

 

  • DAROVI ZA MAŠE IN ZA DRUGE POTREBE: Hvala vsem za vse denarne darove, ki ste jih nakazali na naš samostanski ali župnijski TRR. – Pričenjamo pobirati mašne namene za mesec februar. Denar za sv. maše in darove za samostan nakažite na TRR: SI56-0297-0009-2265-498 – to je samostanski, od župnije pa je spodaj na kolofonu oznanil.

 

  • HVALA: družini Drenik za postavitev letošnjih jaslic, organisti Snežki za zvesto orglanje, naši zakristanki Ani in Francu Kalčiču za smrekce, ki jih je pripeljal in postavil. Hvala vsem za darove v tej ali oni obliki.

 

  • PRIJAVA ZA UDELEŽBO PRI SVETI MAŠI: Da, prav ste prebrali! Do nadaljnjega se morate preko spletne prijave ali, da nas pokličete, prijaviti za udeležbo pri sveti maši. To je potrebno zaradi vseh omejitev. S skupnimi močmi bomo premagali tudi to oviro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.