3. velikonočna nedelja – 26. 4. 2020

PDFoznanila

 

• TISKANA OZNANILA: Navkljub korona času se trudimo, da pridejo med vas tiskana oznanila; če jih ne morete dobiti v tiskani obliki, pa v elektronski. Cerkev je preko dneva odprta, tako da jih morete tudi fizično vzeti.

• VERSKI TISK: tudi verski tisk morete dobiti v tem času, ki je lahko tudi idealen za prebiranje le tega.

• PREDVIDENE SLOVESNOSTI: Birma, prvo obhajilo, srečanje zakoncev, stanovsko romanje in še kaj… vse se bo odvijalo, ko bomo dočakali dovoljenje, da se spet lahko zbiramo pri svetih mašah. Upamo na konec maja. Skratka, vsi smo povabljeni, da ta čas izkoristimo za premislek, molitev in pogovor. Starši, skupaj z otroki poglejte na našo spletno stran VEROUK V KARANTENI; tam najdete veliko spodbud. Župnijska cerkev se je v tem času koronavirusa prestavila v domače družinsko okolje.

• MESECA MAJA – ŠMARNICE: Kot za svete maše, velja tudi za šmarnice. Bodo virtualne – https://portal.pridi.com/2020/04/24/na-pastoralnem-portalu-spletne-smarnice-najlepsa-marijina-imena/

• NAROČILO SVETIH MAŠ IN MAŠNE NABIRKE: Vsi, ki radi zahajate v našo kloštrsko cerkev, ste lepo povabljeni k naročilu mašnih namenov za mesec junij (po telefonu – 07-338-14-70 ali elektronski pošti oznanila@nm-kloster.si) in k darovanju z nakazili na bančni račun za vzdrževanje samostana (NLB SI56-0297-0009-2265-498) in župnije (UN SI56 2900 0005 1741 597). Že drugi mesec ni mašnih nabirk!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.